cồn sát trùng kon si co ne bnai he

21 | November | 2013 | LOST IN CHRISTENDOM- cồn sát trùng kon si co ne bnai he ,Si të nevojshme , në qoftë se ne mëkatojmë me dobësi apo mashtrim , jo me dëshirë , Perëndia do të na bindur ( nëpërmjet Shpirtit të tij të Shenjtë ) e mëkatit , drejtësisë dhe gjykimit . Kjo është se si Jezusi lan këmbët tona dhe ne kemi pjesë në të dhe shpëtimit të tij.21 | November | 2013 | LOST IN CHRISTENDOMSi të nevojshme , në qoftë se ne mëkatojmë me dobësi apo mashtrim , jo me dëshirë , Perëndia do të na bindur ( nëpërmjet Shpirtit të tij të Shenjtë ) e mëkatit , drejtësisë dhe gjykimit . Kjo është se si Jezusi lan këmbët tona dhe ne kemi pjesë në të dhe shpëtimit të tij.21 | November | 2013 | LOST IN CHRISTENDOM

Si të nevojshme , në qoftë se ne mëkatojmë me dobësi apo mashtrim , jo me dëshirë , Perëndia do të na bindur ( nëpërmjet Shpirtit të tij të Shenjtë ) e mëkatit , drejtësisë dhe gjykimit . Kjo është se si Jezusi lan këmbët tona dhe ne kemi pjesë në të dhe shpëtimit të tij.

Liên hệ với nhà cung cấp

21 | November | 2013 | LOST IN CHRISTENDOM

Si të nevojshme , në qoftë se ne mëkatojmë me dobësi apo mashtrim , jo me dëshirë , Perëndia do të na bindur ( nëpërmjet Shpirtit të tij të Shenjtë ) e mëkatit , drejtësisë dhe gjykimit . Kjo është se si Jezusi lan këmbët tona dhe ne kemi pjesë në të dhe shpëtimit të tij.

Liên hệ với nhà cung cấp

21 | November | 2013 | LOST IN CHRISTENDOM

Si të nevojshme , në qoftë se ne mëkatojmë me dobësi apo mashtrim , jo me dëshirë , Perëndia do të na bindur ( nëpërmjet Shpirtit të tij të Shenjtë ) e mëkatit , drejtësisë dhe gjykimit . Kjo është se si Jezusi lan këmbët tona dhe ne kemi pjesë në të dhe shpëtimit të tij.

Liên hệ với nhà cung cấp

Copyright ©AoGrand All rights reserved